Domo

En verdensmester i innovationer

Under driften sørger Rikas avancerede elektroniske styring for optimalt energiudbytte og absolut sikkerhed, alle indstillinger bliver konstant overvåget og i samspil med den automatiske brændstoftilførsel, resulterer det i den høje komfort og en optimal forbrænding. Resultatet er, perfekt varmeydelse, ren forbrænding, og mindre forurening.

Alle ovne fra RIKA har massive låger i støbejern som slutter helt tæt og de giver sig ikke selv ved høje temperaturer, det sikrer en altid ren forbrænding og dermed optimal udnyttelse af brændslet.

DOMO er en del af en ny serie ovne fra RIKA, der er udstyret med TOUCH display med dansk tekst for nem og overskuelig betjening af ovnen.

DOMO kan valgfrit monteres med røgrør bagud til højre til venstre der leveres også i en model med topafgang til skorstenen og selv i denne version er der plads til 50 kg. træpiller i magasinet.

DOMO kan monteres med op til 2 konvektionsblæsere til sekundære rum.

Med DOMO får de markedets mest komfortable og lydløse træpilleovne i et særdeles eksklusivt design.

DOMO har automatisk drejerist i brænderskålen, således at denne ikke skal renses manuelt, som på andre ovne. Derudover har DOMO elektrisk døråbning. DOMO kan køre fuldstændig uafhængig af rumluften, det vil sige at den uden problemer kan anvendes i lavenergihuse og huse med ventilationsanlæg.

Østrigske RIKA er en af de absolutte pionerer i Europa inden for træpilleovne. De har produceret træpilleovne siden 1989, så med en ovn fra RIKA, får man glæde af de mange års erfaring.

Total leverandør

Med dette brede produktprogram er der mulighed for at sammensætte komplette og afstemte fyringsanlæg til stort set alle formål, uden at skulle plukke produkter fra flere leverandører. Hvis du vil høre mere, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har vores hovedkontor i Jægerspris, men har forhandlere i hele landet.

Kontakt os

Kontakt på telefon 43 58 24 24 eller på e-mail: kontakt@renergi.dk