Kapo

Elegant og eksklusiv

Under driften sørger KAPOs avancerede elektroniske styring for optimalt energiudbytte og absolut sikkerhed, alle indstillinger bliver konstant overvåget, i samspil med den automatiske brændstoftilførsel resulterer det i den høje komfort og en optimal forbrænding. Resultatet er, perfekt varmeydelse, ren forbrænding, og mindre forurening.

KAPO er en del af en ny serie træpilleovne fra RIKA, der er udstyret med TOUCH display med dansk tekst for nem og overskuelig betjening af ovnen. KAPO er kendetegnet ved sit elegante og moderne design KAPO fås i sort eller stål med mange forskellige sidebeklædninger.

Alle ovne fra RIKA har massive låger i støbejern som slutter helt tæt og de giver sig ikke selv ved høje temperaturer, det sikrer en altid ren forbrænding og dermed optimal udnyttelse af brændslet.

Brænderskålen er ligeledes udført i støbejern, som har en lang holdbarhed samt er medvirkende til ovnenes meget lydsvage drift.

Østrigske RIKA er en af de absolutte pionerer i Europa inden for træpilleovne. De har produceret træpilleovne siden 1989, så med en ovn fra RIKA, får man glæde af de mange års erfaring og udviklingsarbejde.

Total leverandør

Med dette brede produktprogram er der mulighed for at sammensætte komplette og afstemte fyringsanlæg til stort set alle formål, uden at skulle plukke produkter fra flere leverandører. Hvis du vil høre mere, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har vores hovedkontor i Jægerspris, men har forhandlere i hele landet.

Kontakt os

Kontakt på telefon 43 58 24 24 eller på e-mail: kontakt@renergi.dk