Besøg også vores Webshop:
shop.renergi.dk
Renergi-100 Skarndalsvej 16
3630 Jægerspris
Tlf: +45 43 58 24 24
Fax: +45 36 93 23 30
Mail:kontakt@renergi.dk

Kondenserende træpillefyr i 15 år

    

 

I år kan ÖkoFEN fejre et helt særligt jubilæum, 15 år med kondenserende træpillefyr. Allerede i 2003 præsenterede ÖkoFEN det første kondenserende træpillefyr, siden da har ÖkoFEN været førende inden for udviklingen af kondenserende træpillefyr. De tilbyder i dag kondenserende løsninger fra 6 til 512 kilowatts ydelse i den nyeste generation af kondenserende kedler.

15 Års udvikling

For 15 år siden blev verdenens første kondenserende træpillefyr præsenteret af ÖkoFEN. Det skabte stor opmærksomhed i branchen, dengang drejede det sig om en påmonteret kondens-varmeveksler, der omdannede et standard træpillefyr, til et højeffektivt kondenserende fyr. Indtil 2010 blev dette koncept løbende optimeret, blandt andet med nye typer materialer. I 2010 revolutionerede man igen teknologien og viste den første kedel med integreret kondenserings-teknologi – Pellematic Smart. Pellematic Smart rådede på daværende tidspunkt dog stadig ikke, over muligheden for at tillade en høj returløbs-temperatur.

Aktuel status for kondenserende træpillefyr

I 2013 blev den nyeste kondenseringsteknik tilføjet standardprogrammet og hvad der for 15 år siden var en ægte sensation inden for træpillefyr, er i dag en fast bestanddel af produktprogrammet fra ÖkoFEN. Som den innovative producent af træpillefyr ÖkoFEN er, udvider man løbende paletten af træpillefyr med kondenserings-teknologi, så i dag består den af 5 forskellige kondenserende kedeltyper i markedets bredeste produkt-program, med ydelser fra 6 til 512 Kilowatt.

15 Års Knowhow og erfaring

Ud over den pålidelige og gennemprøvede teknik, der anvendes i de moderne kondenserende kedler fra ÖkoFEN, så har man i løbet af de 15 år naturligvis opbygget en fantastisk Knowhow. For ÖkoFEN er kondenserende træpillefyr dermed ikke noget nyt, men hverdag for såvel produktion, teknikere og installatører.

I dag er mere end 50% af ÖkoFEN fabrikkens salg kondenserende kedler, dette bekræfter at den vej man valgte for nu 15 år siden, var den rette.