Om Renergi

Renergi er en handelsvirksomhed. Vi sælger CO2 neutrale opvarmningsformer med god økonomi og høj komfort.

Vi importerer træpillefyr og solvarme fra ÖkoFEN, samt træpilleovne og brændeovne fra RIKA, både ÖkoFEN og RIKA har hjemme i Østrig og er producenter med fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed.

Phone

ÖkoFEN er Europas specialist inden for træpillefyring og har arbejdet inden for området i mere end 30 år. ÖkoFEN fremstiller træpillefyr med høj virkningsgrad og enestående komfort. Der er i dag mere end 80.000 Pellematic træpillefyr i drift i Europa. Pellematic træpillefyret er helt fuldautomatisk og selvrensende, således at det eneste man som bruger skal bekymre sig om, er nogle få asketømninger om året, samt naturligvis bestilling af træpiller. ÖkoFENs produktprogram består derudover af solfangere, akkumuleringstanke og komplette varmecentraler.

Phone

RIKA er en af pionererne inden for træpilleovne, de har i over 20 år udviklet og produceret træpilleovne med fokus på, kvalitet, innovation og design. RIKA har vundet adskillige priser for deres flotte design og sætter løbende nye normer med deres meget lave støjniveau.
Renergi samarbejder med kvalificerede installatører og forhandlere, vi udbygger løbende vores netværk af seriøse partnere over hele landet.
Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller et tilbud, til netop jeres behov.