Besøg også vores Webshop:
shop.renergi.dk
Renergi-100 Skarndalsvej 16
3630 Jægerspris
Tlf: +45 43 58 24 24
Fax: +45 36 93 23 30
Mail:kontakt@renergi.dk

Solvarme

Tænk på miljøet og få gratis og CO2 neutral energi fra solen

Solvarmeanlæg udnytter gratis energien fra solens stråler. Et solvarmeanlæg er en god mulighed for at minimere din boligs energiforbrug. Ingen anden vedvarende energiform er så effektiv som solvarme, det er ikke unormalt at spare op mod 70 % af det årlige energiforbrug til varmt vand.

Et solvarmeanlæg producerer varme hele året rundt, men er naturligvis mest effektivt i sommerhalvåret, hvor der er mange solskinstimer, men selvom det er overskyet, kan solen godt levere et energitilskud også til din boligopvarmning.

 

Der er naturligvis en investering forbundet med køb af et solvarmeanlæg, populært kan man sige at investeringen i et solvarmeanlæg er en forudbetaling af den energi, man skal bruge i årene fremover. Energipriserne er steget så meget de senere år at, investeringen i solvarme giver overskud meget hurtigt og der er ikke noget der tyder på, at energipriserne vil falde de kommende år, hvilket jo kun gør investeringen endnu bedre.

Vores miljø nyder også godt af solvarmeanlæg, solvarme er 100 % CO2 neutral.

I forbindelse med nybyggeri og større renoveringer “tæller solvarme med” når bygningens energiramme beregnes. I nogle tilfælde kan et solvarmeanlæg være lige det, der skal til, for at opfylde lovens krav.