Besøg også vores Webshop:
shop.renergi.dk
Renergi-100 Skarndalsvej 16
3630 Jægerspris
Tlf: +45 43 58 24 24
Fax: +45 36 93 23 30
Mail:kontakt@renergi.dk

Træpillefyr

Opnå store besparelser med træpillefyr

Et træpillefyr er et godt alternativ til olie, gas, el og andre fossile brændstoffer. Vores træpillefyr arbejder 100% automatisk. Træpiller er CO2 neutrale, og de er billigere end andre alternativer. Med et træpillefyr er du med til at skåne vores miljø, mens du opnår en besparelse på mellem 50 og 60 procent af din varmeregning.

En holdbar investering 

Når du skifter dit oliefyr eller gasfyr ud med et træpillefyr, så vil investeringen spare sig selv hjem i løbet af få år. Virkningsgraden på ÖkoFEN pillefyr er de absolut højeste på markedet, og du vil derfor opleve, at fyret hurtigt billigt og effektivt varmer din bolig op. Samtidig er der mulighed for at styre varmen alt efter tidspunkt samt vind og vejr. På den måde kan du eksempelvis spare på energien, mens du er på arbejde.

Ring og få et tilbud

Vi arbejder kun med træpillefyr af bedste kvalitet, og vores leverandør af træpillefyr ÖkoFEN /Easypell har modtaget adskillige miljøpriser og innovationspriser for deres produkter. Vi har vores hovedkontor i Jægerspris, men har forhandlere i hele landet. Du kan ringe til os på telefon 43 58 24 24 eller på mail kontakt@renergi.dk. Vi glæder os til at snakke med dig.
Se også vores brede udvalg af træpilleovne, pillebrændeovne, kombiovne fra Rika.

 

Easypell

ÖkoFEN træpillefyr

ÖkoFEN Træpillefyr

ÖkoFEN kondenserende træpillefyr

ÖkoFEN Kondenserende træpillefyr

Elektricitetsproducerende træpillefyr

ÖkoFEN Elektricitets- producerende træpillefyr

ÖkoFEN Varmluftfyr