Besøg også vores Webshop:
shop.renergi.dk
Renergi-100 Skarndalsvej 16
3630 Jægerspris
Tlf: +45 43 58 24 24
Fax: +45 36 93 23 30
Mail:kontakt@renergi.dk

Træpilleovne effektiv opvarmning med træpilleovn

Pilleovn: opnå store besparelser med en træpilleovn

Med en pilleovn har du investeret i fremtiden. En pilleovn sparer på CO2-udledningen, da ovnen opvarmer din bolig med CO2-neutrale naturmaterialer, mens du samtidig opnår store besparelser på dine udgifter til energi. Beregninger viser, at en pillebrændeovn sparer dig mellem 60-70 % på din varmeregning i forhold opvarmning med olie eller gas og ikke mindst el. En træpilleovn har en lang række af fordele, og den passer perfekt til både dit hjem og dit sommerhus, da den hurtigt og effektivt opvarmer omgivelserne til et behageligt niveau.

Pilleovn: Effektiv opvarmning og hygge i stuen

En pilleovn er ligesom alle andre ovne med til at skabe hygge i hjemmet med de varme og beroligende flammer. Derfor vil du opleve, at familien vil få stor glæde af ovnen. En træpilleovn fyldes hurtigt og enkelt med træpiller i toppen af ovnen, og virkningen kommer kort tid efter, at ovnen tændes.

Ring og hør mere om træpilleovne.

Vi hjælper folk i hele landet med gode råd og forslag til billige og effektive måder at opvarme boliger på, og vi står altid klar. Du skal derfor ikke vente med at ringe eller skrive, hvis du er interesseret i at spare på varmeregningen og i at skåne miljøet. Vi fanges bedst på telefon 43 58 24 24, eller du kan skrive en mail til kontakt@renergi.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.
Se også vores brede udvalg af træpillefyr. 

COMO

COMO

CORSO

CORSO

DOMO-fedtsten

DOMO

Filo-Sort-alu

FILO

INDUO

INDUO

INTERNO

INTERNO

KAPOny

KAPO

LIVO

Miro-2

MIRO

REVO-Fedtsten

REVO

ROCO-Fedtsten

ROCO

PARO

SUMO-sort-alu

SUMO