Besøg også vores Webshop:
shop.renergi.dk
Renergi-100 Skarndalsvej 16
3630 Jægerspris
Tlf: +45 43 58 24 24
Fax: +45 36 93 23 30
Mail:kontakt@renergi.dk

INTERNO

INTERNO

 

INTERNO træpilleindsats

Under driften sørger Rikas avancerede elektroniske styring for optimalt energiudbytte og absolut sikkerhed,
alle indstillinger bliver konstant overvåget og i samspil med den automatiske brændstoftilførsel, resulterer det i den høje komfort og en optimal forbrænding. Resultatet er, perfekt varmeydelse, ren forbrænding, og mindre forurening.

Alle ovne fra RIKA har massive låger i støbejern som slutter helt tæt og de giver sig ikke selv ved høje temperaturer, det sikrer en altid ren forbrænding og dermed optimal udnyttelse af brændslet.
Brænderskålen er ligeledes udført i støbejern, som har en lang holdbarhed samt er medvirkende til ovnenes meget lydsvage drift.

INTERNO er en helt unik træpilleovn beregnet for indbygning i eksempelvis en eksisterende pejs,. Bag den elegante glaslåge gemmer sig træpillebeholder og RIKA´s unikke styring med TOUCH display, med dansk menu for nem og overskuelig betjening af ovnen.

INTERNO fås med 2 forskellige sæt dækplader afhængig af mål på monteringshul tilkøb

Østrigske RIKA er en af de absolutte pionerer i Europa inden for træpilleovne. De har produceret træpilleovne siden 1989, så med en ovn fra RIKA, får man glæde af de mange års erfaring og udviklingsarbejde

Hent produktspecifikation på Interno ovnen