Besøg også vores Webshop:
shop.renergi.dk
Renergi-100 Skarndalsvej 16
3630 Jægerspris
Tlf: +45 43 58 24 24
Fax: +45 36 93 23 30
Mail:kontakt@renergi.dk

SUMO

SUMO-sort-alu

DISKRET MEN AVANCERET OG MILJØVENLIG.

Under driften sørger Rikas avancerede elektroniske styring for optimalt energiudbytte og absolut sikkerhed,
alle indstillinger bliver konstant overvåget og i samspil med den automatiske brændstoftilførsel, resulterer det i den høje komfort og en optimal forbrænding. Resultatet er, perfekt varmeydelse, ren forbrænding, og mindre forurening.

SUMO-RAO-detalje-NYAlle ovne fra RIKA har massive låger i støbejern som slutter helt tæt og de giver sig ikke selv ved høje temperaturer, det sikrer en altid ren forbrænding og dermed optimal udnyttelse af brændslet.
Brænderskålen er ligeledes udført i støbejern, som har en lang holdbarhed samt er medvirkende til ovnenes meget lydsvage drift.

SUMO er en del af en ny serie ovne fra RIKA, der er udstyret med TOUCH display med dansk tekst for nem og overskuelig betjening af ovnen.

SUMO leveres også i en model med topafgang til skorstenen og selv i denne version er der masser af plads i træpille magasinet

Med SUMO får de markedets mest komfortable og lydløse træpilleovn kombineret med et eksklusivt design.

SUMO har automatisk drejerist i brænderskålen, således at denne ikke skal renses manuelt, som på andre ovne. SUMO kan køre fuldstændig uafhængig af rumluften, det vil sige at den uden problemer kan anvendes i lavenergihuse og huse med ventilationsanlæg.

Østrigske RIKA er en af de absolutte pionerer i Europa inden for træpilleovne. De har produceret træpilleovne siden 1989, så med en ovn fra RIKA, får man glæde af de mange års erfaring og udviklingsarbejde

Hent produktspecifikation på SUMO ovnen