RIKA træpilleovn

Opnå store besparelser med en træpilleovn

Med en pilleovn har du investeret i fremtiden. En pilleovn sparer på CO2-udledningen, da ovnen opvarmer din bolig med CO2-neutrale naturmaterialer, mens du samtidig opnår store besparelser på dine udgifter til energi. Beregninger viser, at en pillebrændeovn sparer dig mellem 60-70 % på din varmeregning i forhold opvarmning med olie eller gas og ikke mindst el. En træpilleovn har en lang række af fordele, og den passer perfekt til både dit hjem og dit sommerhus, da den hurtigt og effektivt opvarmer omgivelserne til et behageligt niveau.

Effektiv opvarmning og hygge i stuen

En pilleovn er ligesom alle andre ovne med til at skabe hygge i hjemmet med de varme og beroligende flammer. Derfor vil du opleve, at familien vil få stor glæde af ovnen. En træpilleovn fyldes hurtigt og enkelt med træpiller i toppen af ovnen, og virkningen kommer kort tid efter, at ovnen tændes.

Se vores store produktudvalg

Como II

Corso

Cosmo

Kapo

Sumo

Miro

Revo II

Roco

Sono

Domo

Filo

Livo

Interno

Total leverandør

Med dette brede produktprogram er der mulighed for at sammensætte komplette og afstemte fyringsanlæg til stort set alle formål, uden at skulle plukke produkter fra flere leverandører. Hvis du vil høre mere, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har vores hovedkontor i Jægerspris, men har forhandlere i hele landet.

Kontakt os

Kontakt på telefon 43 58 24 24 eller på e-mail: kontakt@renergi.dk