Roco

Komfortabel og miljøvenlig

Under driften sørger Rikas avancerede elektroniske styring for optimalt energiudbytte og absolut sikkerhed, alle indstillinger bliver konstant overvåget og i samspil med den automatiske brændstoftilførsel, resulterer det i den høje komfort og en optimal forbrænding. Resultatet er, perfekt varmeydelse, ren forbrænding, og mindre forurening.

ROCO er en del af en ny serie ovne fra RIKA, der er udstyret med TOUCH display med dansk tekst for nem og overskuelig betjening af ovnen. ROCO er kendetegnet ved sit elegante og slanke design med skydelåge i glas.

ROCO leveres også i 2 specialmodeller. ROCO RAO med topafgang til skorstenen og selv i denne version er der masser af plads i træpille magasinet, eller som ROCO Multi Air med tilslutning for varmeflytning til tilstødende rum.

Alle ROCO modeller kan tilsluttes til rumluftuafhængig drift ved montering i eksempelvis, lavenergihuse og huse med ventilationsanlæg.

Alle ovne fra RIKA har massive låger i støbejern som slutter helt tæt og de giver sig ikke selv ved høje temperaturer, det sikrer en altid ren forbrænding og dermed optimal udnyttelse af brændslet.

Brænderskålen er ligeledes udført i støbejern, som har en lang holdbarhed samt er medvirkende til ovnenes meget lydsvage drift.

Østrigske RIKA er en af de absolutte pionerer i Europa inden for træpilleovne. De har produceret træpilleovne siden 1989, så med en ovn fra RIKA, får man glæde af de mange års erfaring og udviklingsarbejde.

Total leverandør

Med dette brede produktprogram er der mulighed for at sammensætte komplette og afstemte fyringsanlæg til stort set alle formål, uden at skulle plukke produkter fra flere leverandører. Hvis du vil høre mere, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har vores hovedkontor i Jægerspris, men har forhandlere i hele landet.

Kontakt os

Kontakt på telefon 43 58 24 24 eller på e-mail: kontakt@renergi.dk