Besøg også vores Webshop:
shop.renergi.dk
Renergi-100 Skarndalsvej 16
3630 Jægerspris
Tlf: +45 43 58 24 24
Fax: +45 36 93 23 30
Mail:kontakt@renergi.dk

Træpiller det naturligste brændstof i verdenen!

Træpiller:

Træpiller er cylindriske piller af tørt naturligt resttræ (Savsmuld og høvlspåner). De bliver presset under meget højt tryk og har et ekstremt lavt vandindhold og de bliver fremstillet helt uden kemiske bindemidler. Disse små energi bundter har en høj tæthed, hvilket giver en meget lille volumen, 1 ton træpiller fylder kun ca. 1,5 m³ lagerrum. De udmærker sig ved et højt energiindhold, fremragende brændværdi og en miljørigtig forbrænding. Asken kan bruges som værdifuld jordforbedring i haven.

 

Den ideelle løsning:

Træ som naturligt reproducerende brændsel, er den ideelle løsning for en sikker og vedvarende varmeforsyning. Ved hjælp af sollys producerer træerne den livsnødvendige ilt. Ved at brænde træet er CO² udledningen ikke større end hvis træet naturligt rådnede i skovbunden. Den følsomme balance i CO² kredsløbet bevares altså når vi opvarmer med træ.

Træpiller er i gennemsnit billigere en sammenlignelige brændstoffer og hvad vigtigere er priserne er meget mindre følsomme, end eksempelvis olie og gas. Dermed har de deres energiomkostninger bedre sikret og der er mindre chance for kedelige overraskelser.

Fordelene ved træpiller er:

  • Naturligt og reproducerende produkt.
  • CO²-neutral
  • Enkelt og renlig at håndtere
  • Med det rette udstyr komfortabel og økonomisk
  • Gør dig uafhængig af oliepriserne