Besøg også vores Webshop:
shop.renergi.dk
Renergi-100 Skarndalsvej 16
3630 Jægerspris
Tlf: +45 43 58 24 24
Fax: +45 36 93 23 30
Mail:kontakt@renergi.dk

Kondenserende træpillefyr i 15 år

    

 

I år kan ÖkoFEN fejre et helt særligt jubilæum, 15 år med kondenserende træpillefyr. Allerede i 2003 præsenterede ÖkoFEN det første kondenserende træpillefyr, siden da har ÖkoFEN været førende inden for udviklingen af kondenserende træpillefyr. De tilbyder i dag kondenserende løsninger fra 6 til 512 kilowatts ydelse i den nyeste generation af kondenserende kedler.

15 Års udvikling

For 15 år siden blev verdenens første kondenserende træpillefyr præsenteret af ÖkoFEN. Det skabte stor opmærksomhed i branchen, dengang drejede det sig om en påmonteret kondens-varmeveksler, der omdannede et standard træpillefyr, til et højeffektivt kondenserende fyr. Indtil 2010 blev dette koncept løbende optimeret, blandt andet med nye typer materialer. I 2010 revolutionerede man igen teknologien og viste den første kedel med integreret kondenserings-teknologi – Pellematic Smart. Pellematic Smart rådede på daværende tidspunkt dog stadig ikke, over muligheden for at tillade en høj returløbs-temperatur.

Aktuel status for kondenserende træpillefyr

I 2013 blev den nyeste kondenseringsteknik tilføjet standardprogrammet og hvad der for 15 år siden var en ægte sensation inden for træpillefyr, er i dag en fast bestanddel af produktprogrammet fra ÖkoFEN. Som den innovative producent af træpillefyr ÖkoFEN er, udvider man løbende paletten af træpillefyr med kondenserings-teknologi, så i dag består den af 5 forskellige kondenserende kedeltyper i markedets bredeste produkt-program, med ydelser fra 6 til 512 Kilowatt.

15 Års Knowhow og erfaring

Ud over den pålidelige og gennemprøvede teknik, der anvendes i de moderne kondenserende kedler fra ÖkoFEN, så har man i løbet af de 15 år naturligvis opbygget en fantastisk Knowhow. For ÖkoFEN er kondenserende træpillefyr dermed ikke noget nyt, men hverdag for såvel produktion, teknikere og installatører.

I dag er mere end 50% af ÖkoFEN fabrikkens salg kondenserende kedler, dette bekræfter at den vej man valgte for nu 15 år siden, var den rette.

 

Fjernstyring af din Rika træpilleovn

Rika Firenet er tilgængelig for alle Rika træpilleovne med touch-display (fra software version 2.16)
Med Rika Firenet styrer du din træpilleovn fra hvor du er og fra hvad du vil, det vil sige fra alle pc ‘ er og mobile enheder med internetadgang – sikkert, nem og hurtig.

Forbind ovnen med husets wi-fi og hav kontrol over den døgnet rundt.

Hvilken RIKA ovn er lige dig?

En flot træpilleovn tiltrækker dine øjne, derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige.

For dem, der har svært ved at forestille sig ovnen hjemme hos sig selv, har Rika udviklet en smart app.

Den hedder Rika home design og bringer på magisk vis alle Rika ovnene hjem i din egen stue.

 

Rika Home Design App er gratis og kan findes i app store og Google Play Butik!